П'ятница, 29.03.2024, 15:05 | Приветствую Вас Гість

Газета "Ярмарок"

Главная » 2009 » Вересень » 11 » Що робити тепер?Не знаю...
Що робити тепер?Не знаю...
21:03
Все почалося з того, що вирішили ми замінити в своєму будинку дерев"яні вікна на металопластикові, або, як іще кажуть сьогодні,- на євровікна.Відшукали в одній з рекламних газет потрібне оголошення і зателефонувала.Молодий чоловічий голос по той бік слухавки запевнив: які проблеми?Чекайте, скоро буду у Вас.На місці все й з"ясуємо: і обсяг роботи, і вартість послуг.
Дійсно, не минуло й години. як підприємливий юнак вже метушився з рулеткою біля старих вікон.Після заміру назвав суму. яку ми мали сплатити по закінченню робіт.Але оскільки йому потрібні були гроші,щоб придбати необхідні матеріали, то бажана, мовляв, вже сьогодні дати йому завдаток.Зійшлися на 3-х тисячах гривень передоплати.
Одержавши гроші на руки, молодий чоловік з неприхованим задоволенням пообіцяв:"Через два тижні вашої хати не впізнати - все зробимо як слід..."
Минуло два тижні - а від нього ні слуху, ні духу.Телефонуємо, нагадуємо про себе.У відповідь спочатку чуємо: "Не переживайте, все буде гаразд, ось-ось закінчимо роботу в іншого замовника.На жаль, постачальник вікон трохи підводить".
Прйшло ще тижнів зо два.В хаті гармидер, все на купі.Живемо, образно кажучи, як бомжі - приготувалися ж до заміни вікон.Знову телефонуємо.Цього разу вже просимо:"Поверніть нам завдаток.Ми замовимо ті вікна в інших людей".А у відповідь:"У мене немає грошей, щоб повернути вам завдаток.Я вклав їх у інше діло..."."То що ж нам тепер порадите робити?" А у відповідь: "А звідки я знаю?".Оце і вся розмова.Ні більше, ні менше.Кому жалітись, хто допоможе? Довірилися ж під чесне слово людині. Батьки його, як взнали пізніше, ніби й солідні люди,не проти віддати той борг. Та виявляється, не ми одні з їхнім сином в таку халепу влізли - ще не один десяток людей замовили в нього вікна під завдаток. І теж - ні вікон, ні роботи, ні грошей. І, мабуть, сума боргу назбиралась чималенька, що батьки просто не в змозі розрахуватись за сина.
Два місяці вже пройшло відтоді, як прочитали ми тоді ту злоплучну рекламу і зателефонували.Що не день - все ближче до зими.Що робити тепер і самі не знаємо.Самі ж тоді позичили частину грошей, щоб швиденько вікна поміняти.Був би якийсь договір чи розписка, можна було б комусь щось доказувати. А так...
Про нашого "героя" історіії далі будуть...
Категория: Новини Миронівського району | Просмотров: 1384 | Добавил: yarmarok | Рейтинг: 1.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Разделы новостей
Новини сайту [21]
Новини сайту
Новини газети "Ярмарок" [5]
Новини газети "Ярмарок"
Новини Миронівського району [21]
Новини Миронівського району
Новини Кагарлицького району [24]
Новини Кагарлицького району
Новини Богуславського району [1]
Новини Богуславського району
Новини Рокитнянського району [0]
Новини Рокитнянського району
Новини Обухівського району [2]
Новини Обухівського району
Статті про місцеві події [11]
Статті про місцеві події
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
На цьому сайті Ви знайшли, те що шукали?
Всього відповідей: 427
Мини-чат
200