Четвер, 28.03.2024, 23:41 | Приветствую Вас Гість

Газета "Ярмарок"

Главная » Новини Кагарлицького району
« 1 2 3
22 травня у Кагарлику біля пам’ятника Тараса Шевченка пройшли урочистості з нагоди перепоховання Великого Кобзаря.

У заході взяли участь керівники владних структур міста та району, працівники підприємств та організацій, школярі.

До присутніх звернулася голова Кагарлицької РДА Тамара Телеш. А переможці районного огляду-конкурсу на краще виконання творів Шевченка - Віталій Дроваль, учень міської школи № 1, Петро Міхальов (Буртівська ЗОШ) та Валерія Візьонок з районного ліцею (акомпанемент Валентини Олексієнко) виконали твори Великого Кобзаря. Вела захід Людмила Ігнатенко.

Категорія: Новини Кагарлицького району | Переглядів: 1089 | Додав: yarmarok | Дата: 30.05.2009 | Коментарі (0)

Нещодавно делегація сільських голів району на чолі з першим заступником голови райдержадміністрації Зіновієм Лялюком відвідала «Кузьминецький цегляний завод». Головний інженер заводу Іван Щербаков ознайомив гостей із технологією виробництва керамічних блоків “Кератерм”, розповів про переваги сучасного обладнання, на якому виробляється продукція.

Гостей, перш за все, цікавила вартість та характеристики керамічних блоків. Іван Щербаков відверто і вичерпно відповів на всі поставлені запитання. Особливо наголошено було на тому, що один блок “Кератерм” за розміром заміняє 10,5 цеглин, до того ж він відрізняється від іншої аналогічної продукції високою звукоізоляцією.

- Але головним плюсом наших блоків, - зазначив головний інженер заводу, - є їхні теплові властивості. Завдяки пустотним осередкам блоків, холоду чи теплу необхідно пройти лабіринт у 1,24 м, щоб подолати стіну наскрізь. Керамічні блоки також хара ... Читати далі »

Категорія: Новини Кагарлицького району | Переглядів: 978 | Додав: yarmarok | Дата: 24.05.2009 | Коментарі (0)

9 травня ще одна представниця Кагарличчини, жителька Буртів Лукерія Данилівна Савченко переступила столітню межу. Лукерія Данилівна все трудове життя пропрацювала в місцевому сільгосппідприємстві, була ланковою. Про її трудові досягнення свідчить те, що вона була в складі делегації колгоспників на Всесоюзну виставку досягнень народного господарства в 1940 році, є її вклад і в те, що колгосп «Перемога» отримав орден Леніна.

За свій вік Лукерія Савченко виростила та виховала трьох доньок, має шість онуків, дев‘ять правнуків та два пра-правнуки.

В день іменин голова Кагарлицької рай-держадміністрації Тамара Телеш відвідала бабусю та привітала її зі 100-річним ювілеєм. Тамара Сергіївна висловила вдячність Лукерії Данилівні за її трудові та життєві досягнення і вручила ювілярці - довгожительці квіти, вітальну адресу від Президента України Віктора Ющенка та грошову премію, а також плед в ... Читати далі »

Категорія: Новини Кагарлицького району | Переглядів: 1037 | Додав: yarmarok | Дата: 23.05.2009 | Коментарі (0)

27 квітня Кагарлик відвідала Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.

Тут вона вручила ордери на квартири 50-м учасникам ліквідації та постраждалим від аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Вручення ордерів було приурочено до чергової річниці аварії на ЧАЕС.

Виступаючи перед присутніми, Прем’єр-міністр зазначила, що сьогодні вручає ордери громадянам, які стояли на квартирній черзі ще з 1990 року. “Я хочу вибачитися перед родинами за те, що вони так довго чекали, але хочу й привітати з тим, що дочекалися”, - зазначила Юлія Тимошенко.

Прем’єр-міністр зазначила, що сьогоднішня подія є знаковою, оскі-льки ордери вручаються людям, які постраждали від Чорнобильської катастрофи та досі не отримали обіцяне державою житло. Вона також заявила, що уряд п ... Читати далі »

Категорія: Новини Кагарлицького району | Переглядів: 1015 | Додав: yarmarok | Дата: 16.05.2009 | Коментарі (0)

1-10 11-20 21-24
Меню сайта
Разделы новостей
Новини сайту [21]
Новини сайту
Новини газети "Ярмарок" [5]
Новини газети "Ярмарок"
Новини Миронівського району [21]
Новини Миронівського району
Новини Кагарлицького району [24]
Новини Кагарлицького району
Новини Богуславського району [1]
Новини Богуславського району
Новини Рокитнянського району [0]
Новини Рокитнянського району
Новини Обухівського району [2]
Новини Обухівського району
Статті про місцеві події [11]
Статті про місцеві події
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
На цьому сайті Ви знайшли, те що шукали?
Всього відповідей: 427
Мини-чат
200