Четвер, 02.05.2024, 09:00 | Приветствую Вас Гість

Газета "Ярмарок"

Главная » 2009 » Липень » 13 » “СВІТОМ КНИГИ” по генделиках
“СВІТОМ КНИГИ” по генделиках
16:09

По-справжньому світла подія днями трапилася в райцентрі: відкрито ще один торговий заклад. На цей раз, слава Богу, не для фізіологічного, а для духовного забезпечення потреб кагарличан і жителів району. Із 6 липня неофіційно (офіційне відкриття заплановано через тиждень-другий) прийняв перших відвідувачів невеличкий, але симпатичний магазин “Світ книги”, що біля міської ЗОШ № 1.

- Ми щиро вдячні міській раді, що, зрештою, дотримала свого слова і виділила місце для розташування торгового закладу, - розповідає начальник ра-йонного відділення ТОВ “Київоблпреса” Наталія Мельник. - Місце дуже хороше і зручне як для нас, так і для любителів книги. Адже поруч знаходяться стаціонарні відділення районної лікарні, а їх пацієнти є потенційними читачами. Біля павільйону розташовані також міська школа і ліцей і ми дуже розраховуємо на читацький інтерес саме учнів. Зрештою, повз магазин веде дорога до Центрального ринку, найлюдніша в Кагарлику...

На трьох із чотирьох стін приміщення розташовані стелажі і полиці з книгами. На прилавках знаходяться також свіжа періодика і супутні товари, розраховані на пацієнтів лікарні. Серед книг багато дитячої літератури та сучасні “бестселери” - любовні, пригодницькі романи.

- Щоб книги не залежувалися і не були баластом, наголос при обслуговуванні будемо робити на індивідуальних замовленнях покупців. Тобто, кожен з відвідувачів може придбати те, що він хотів би почитати чи купити для домашньої бібліотеки, - проінформувала Наталія Мельник.

До речі, такі замовлення вже надходять. При мені, зокрема, один із любителів гумору побажав придбати “Тореадори з Васюківки”.

Поки що у новому магазині із зрозумілих причин відвідувачів негусто. Нелегко йому буде на рівні конкурувати за клієнта також із численнішими генделиками. Але заклад не минають. І ті, хто в нього заходить, дають тільки позитивну оцінку щодо його відкриття. І це радує. І додає оптимізму у відродженні духовності, особливо серед молоді. Бо у декого вона - нижче нуля. Що засвідчила неприємна подія: уже в першу ніч після робочого дня невідомі особи, напевне ж, не при своєму розумі, розбили фасадне скло у “Світі книг”.

Категория: Новини Кагарлицького району | Просмотров: 953 | Добавил: yarmarok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Разделы новостей
Новини сайту [21]
Новини сайту
Новини газети "Ярмарок" [5]
Новини газети "Ярмарок"
Новини Миронівського району [21]
Новини Миронівського району
Новини Кагарлицького району [24]
Новини Кагарлицького району
Новини Богуславського району [1]
Новини Богуславського району
Новини Рокитнянського району [0]
Новини Рокитнянського району
Новини Обухівського району [2]
Новини Обухівського району
Статті про місцеві події [11]
Статті про місцеві події
Форма входа
Календарь новостей
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
На цьому сайті Ви знайшли, те що шукали?
Всього відповідей: 427
Мини-чат
200