Четвер, 02.05.2024, 04:41 | Приветствую Вас Гість

Газета "Ярмарок"

Главная » 2009 » Липень » 1 » Горохове із природнім газом
Горохове із природнім газом
14:35
Нещодавно в ще два населених пункти Кагарличчини Горохове те Петрівське прийшло блакитне паливо – минулого вівторка в урочистій обстановці тут було запалено факел. В урочистостях, що відбулись з цієї нагоди, взяли участь жителі сіл, голова районної держадміністрації Тамара Телеш, голова районної ради Роман Коваленко, заступник голови РДА Іван Шевченко, керівник районної філії «Київоблгаз» Сергій Сьомка.

-Ця подія для нас дуже важлива,- зазначив голова громади Анатолій Соломченко. - Адже на місцевому рівні ми почали працювати над цим питанням ще в 2000 році. Проект було виготовлено в 2003 році за рахунок коштів обласного бюджету. Потім звертались ми за допомогою в різні інстанції. На щастя, в районній держадміністрації нас всебічно підтримували. Допомагали і Тамара Телеш, і її перший заступник Зіновій Лялюк, і Іван Шевченко. У зв’язку із відсутністю бюджетних коштів ми почали шукати інвестора. В чому нам і допомогла РДА. За кошти держави було збудовано половину підвідного газопроводу, загальна протяжність якого 2,4 кілометра. Іншу ж половину та понад 12 кілометрів вуличного газопроводу нам допомогло прокласти приватне підприємство «Вікор», очолюване Віктором Коробенком. Це підприємство виступило і як інвестор, і як проектант, і як підрядник.

Після побудови газопроводу постала ще одна проблема - будівництво станції катодного захисту. З проханням допомогти її вирішити ми звернулись до народного депутата від Партії Регіонів Юрія Бойка. На щастя, він відгукнувся на наше звернення і допоміг у фінансуванні будівництва. А фінансування виготовлення документації та придбання і встановлення елект-рообладнання стан-ції взяв на себе СК “Агробізнес” - керів-ник Григорій Кулініченко.І ми змогли 23 червня цього року здійснити пуск газу в села.

Від імені громади на зібранні виступив депутат сільської ра-ди Микола Шевченко. Він подякував всім причетним до прокладання газопроводу за їхню небайдужість до проблем села та вагому допомогу.

Право запалити факел було надано Тамарі Телеш. Після цього до своєї оселі гостей запросили місцеві жителі Володимир та Леся Бондаренки на символічне запалення газової плити та приготування страв на природному, а не скрапленому газу.

Категория: Новини Кагарлицького району | Просмотров: 1014 | Добавил: yarmarok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Разделы новостей
Новини сайту [21]
Новини сайту
Новини газети "Ярмарок" [5]
Новини газети "Ярмарок"
Новини Миронівського району [21]
Новини Миронівського району
Новини Кагарлицького району [24]
Новини Кагарлицького району
Новини Богуславського району [1]
Новини Богуславського району
Новини Рокитнянського району [0]
Новини Рокитнянського району
Новини Обухівського району [2]
Новини Обухівського району
Статті про місцеві події [11]
Статті про місцеві події
Форма входа
Календарь новостей
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
На цьому сайті Ви знайшли, те що шукали?
Всього відповідей: 427
Мини-чат
200