Четвер, 02.05.2024, 05:15 | Приветствую Вас Гість

Газета "Ярмарок"

Главная » 2009 » Червень » 15 » Сучасні технології - передумова успіху
Сучасні технології - передумова успіху
17:43
Близько сорока керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств Київщини й Черкащини приїхали у минулу п’ятницю в село Стайки, аби на власні очі пересвідчитися у ефективності запровадження в місцевому сільгосппідприємстві новітніх технологій заготівлі й зберігання силосу та сінажу. Семінар проходив на базі ПОСП “Дніпро”, яке очолює Анатолій Ворона. Участь у ньому взяли, окрім аграріїв, і керівники Кагарлицького району - голова райдержадміністрації Тамара Телеш, її заступник Іван Шевченко, начальник управління агропромислового розвитку РДА Олексій Харченко.

Тамара Телеш, відкри-ваючи семінар, відзначила високий професіоналізм керівника ПОСП “Дніпро”.

- Анатолій Ворона, - зазначила вона, - ніколи не зупиняється на досягнутому. Він постійно працює над тим, аби в господарстві була нова техніка, запроваджувалися новітні технології. А якщо керівник — справжній професіонал, то й підлеглим легше працювати.

Голова РДА побажала усім учасникам семінару ефективно і з користю для себе провести час на Кагарличчині, вона також висловила сподівання, що ця зустріч в Стайках стане поштовхом до запровадження у якомога більшої кількості сільгосппідприємств сучасних та ефективних технологій заготівлі й зберігання силосу та сінажу.

Анатолій Ворона подякував усім присутнім за те, що вони знайшли час відвідати його господарство та коротко проаналізував роботу ПОСП “Дніпро” за останні роки. Особливо він відзначив високу ефективність австрійської техніки, яка використовується в господарстві вже не один рік.

- Нині, - наголосив Анатолій Ворона, - дуже важливо, щоб люди, які працюють у сільському господарстві, мали постійну роботу, були впевнені у завтрашньому дні, щоб оплата їхньої праці була належною. Це не так легко зробити за сучасних умов. Адже фахівці чудово розуміють, що тваринництво в наш час важко назвати прибутковою галуззю сільського господарства. Проте, незважаючи ні на що, ми продовжуємо вкладати кошти в цю галузь, постійно працюємо над покращенням якості продукції тваринництва. Сьогодні вкрай важливо вчасно перейти на нові стандарти, адже без модернізації техніки та запровадження нових технологій важко бути конкурентоздатним на ринку. І в цьому нам значно допомагають австрійські партнери з фірми “Пьоттінгер”.

Побачити в роботі австрійські косарки, ворушилки, валкоутворювачі та причепи-підбірники гості мали змогу невідкладно, відвідавши поля ПОСП “Дніпро”. Швидкість та якість роботи техніки всіх приємно вразила.

Відповідальний за сервісну службу фірми “Пьоттінгер” Максиміліан Шалькмаєр під час практичної частини семінару ознайомив аграріїв із особливостями роботи австрійських сільськогосподарських машин. Він особливо наголосив на тому, що “Пьоттінгер” гарантує стовідсоткове забезпечення належним сервісом та запчастинами власної техніки як в Україні, так і за кордоном, детально зупинився на перевагах косарок та причепів-підбірників, які виготовляються на заводах “Пьоттінгер” у різних країнах Європи.

- Як ви щойно пересвідчилися, - зазначив пан Шалькмаєр, - корм для тварин заготовляється швидко і якісно. При цьому не пошкоджуються як дернина, так і машина. Кут скошувального блоку можна легко регулювати. А невеличкі ротори ворушилок забезпечують чисту обробку усієї поверхні зеленого килиму. Завдяки ж причепу-підбірнику врешті-решт реалізовано мрію кожного практика — перевозити великі обсяги сінажу з рівномірним(!) наповненням. Адже саме це є передумовою якісного ущільнення, а отже і значного покращення умов зберігання сінажу або ж силосу.

Учасники семінару мали змогу також ознайомитися і з технологією закладання силосу та сінажу за допомогою плівки, обговорити з представниками “Пьоттінгера” умови взаємовигідної співпраці.

Категория: Новини Кагарлицького району | Просмотров: 1272 | Добавил: yarmarok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Разделы новостей
Новини сайту [21]
Новини сайту
Новини газети "Ярмарок" [5]
Новини газети "Ярмарок"
Новини Миронівського району [21]
Новини Миронівського району
Новини Кагарлицького району [24]
Новини Кагарлицького району
Новини Богуславського району [1]
Новини Богуславського району
Новини Рокитнянського району [0]
Новини Рокитнянського району
Новини Обухівського району [2]
Новини Обухівського району
Статті про місцеві події [11]
Статті про місцеві події
Форма входа
Календарь новостей
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
На цьому сайті Ви знайшли, те що шукали?
Всього відповідей: 427
Мини-чат
200